Everfood Kft. Éttermi vendéglátás, esküvők, rendezvények lebonyolítása Hangya Étterem - Gödöllő

 

 

ÉTLAP

Tekintse meg új, modern honlapunkat: Hangya Étterem - Gödöllő

Nyitva tartás H-P 11.00-14.00-ig.

2024. március 4-8.

10.hét
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Leves

Zöldbableves

Gulyásleves

Tárkonyos zöldség leves

Daragaluska leves Brokkoli krémleves
A

Tarhonyás hús

Káposztás tészta

Paradicsomos húsgombóc burgonyával

Szezámos rántott csirkemell burgonyával

Túrógombóc tejföllel
B

Sült csirkecomb zöldséges bulgur

Juhtúrós sztrapacska

Rakott káposzta Csikóstokány tésztával Csirkemell Dubbary rizzsel

2024. március 11-15.

11.hét
Hétfő
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Leves

Kertész leves

Kolbászos burgonyaleves

Paradicsomleves

Gyümölcsleves  
A

Zöldborsó főzelék sült debrecenivel

Sertés paprikás tészta körettel

Óvári sertésszelet tört burgonyával

Bundás csirkemell rizi-bizi

ÜNNEPNAP
B

Bácskai rizses hús

Lekváros derelye

Fűszeres sült tarja burgonyával Rakott karfiol  

 

A menü ára kiszállítással, csomagolással 2000 Ft/adag. (Előző héten leadott rendelés esetén)

Telefon: 06-20-316-5833 vagy 06-20-505-6226

E-mail: info@everfood.hu

Ételeink tálalási mennyisége

Levesek: 5,0 dl. Köretek: 20-35 dkg.

Főzelékek: 4,0 dl. Mártások: 1- 2,5 dl.

Feltétek: 6-10 dkg. Húsok sütve-főzve: 7-14 dkg.

Egytálételek: 45-50 dkg. "C" menü-s húsok : 10 dkg.

Élelmiszerbiztonság

Kérjük, hogy ha ebédjét nem fogyasztja el a szállítást követő harminc percen belül, akkor hűtőben tárolja, majd fogyasztás előtt melegítse fel 75C fölé.