Everfood Kft. - gyermek- és felnőttétkeztetés, esküvők, party service, ebéd házhozszállítás gödöllői, váci és bagi telephellyel.

 

Gyermek- és felnőtt étkeztetés

Gyermekintézmények esetében (óvoda, általános- és középiskola, főiskola )

Vállaljuk főzőkonyha bérbevételét és üzemeltetését, közoktatási intézményekbe. Változatos menüválasztékkal napi háromszori, illetve csak ebéd szolgáltatását helyben főzéssel vagy kiszállítással. Az általános iskolásoknál a korcsoportoknak megfelelő ételválaszték készítését a tápanyagigényekhez igazodva. A korszerű táplálkozás jegyében mindig étolajat használunk. Szorgalmazzuk hogy  többször kerüljön baromfi és friss zöldségből készült étel az étlapra.

A reggeli 2-3 dl/fő reggeli italt (tejes terméket vagy citromos teát) tartalmaz, hozzá péksüteményt, kalácsot, brióst vagy egyéb finom pékárut szolgálunk fel, kiegészítve vajjal, baromfi felvágottal, sajttal vagy krémekkel, zöldségfélével (paprika, paradicsom, újhagyma, retek, stb.).
Az ebéd 3-4 dl leves, vagy ivólé .( Mi jobb szeretjük a levest adni) Ezt követi 4 dl főzelék feltéttel, vagy húsos étel körettel. A húsok nyers állapotban 7-8 dkg-osak, a halak 12 dkg-osak, a köretek 23-29 dkg-osak. Harmadik fogásként minimum heti kétszer van gyümölcs ez mellett, müzli szelet, és sütemény is szerepel az étlapon.
Az uzsonna péksütemény vagy szelet kenyér, felvágottal, poharas krémek, külön csomagolt tejtermékek, csomagolt sajtok, gyümölcsök.

Az étlap tervezése mindig az iskolával egyeztetve történik. Fontos hogy folyamatos kapcsolatot tartsunk az iskolával élelmezés szempontjából, hogy az esetleges igényeket minőségi javításokat azonnal elvégezhessük.

Az ételek kiszállítása saját edényekben, saját fuvareszközökkel történik

Szociális intézmények (idősek otthona):

Napi háromszori, vagy csak ebéd szállítását tudjuk biztosítani kétféle menüválasztékunkból. Az idősek táplálkozási igényeihez alkalmazkodó zsírszegény, kevésbé fűszeres, sószegény, illetve diétás ételeket készítünk. Melyek összeállításáról dietetikusunk gondoskodik.

Munkahelyi vendéglátás:

Vállaljuk főzőkonyhák bérbevételét és üzemeltetését előfizetéses napi menü és a la carte ételválaszték biztosításával. Igény esetén kímélő vagy szójás, vegetáriánus ételek étlapon történő szerepeltetésével a lakosság széles körének ellátásával.

 

Honlap Expressz